Potbeker 84, 5432 MK Cuijk
06 42 155 164

Wij zijn

BE MOVED

Be Great! in Klantbeleving en klantcontact. Stap uit uw comfortzone. Start vandaag nog!

Roy Boor,

aangenaam!

royboorscpringenIk word gedreven door mijn enthousiasme en passie voor mensen en hoe ze zich gedragen. Ben geïnteresseerd in feiten en de manier hoe we deze interpreteren. In de manier waarop we ons gedragen bij een naderende verandering: duiken we weg, pakken we de verandering bij de kladden of gaan we in de weerstand? En wat drijft ons om het ene product/dienst wel aan te schaffen en het andere niet.

Door deze interesse ben ik me gaan verdiepen in verandering en groepsgedrag. Hiervoor ben ik organisatie psychologie gaan studeren. Daarnaast heb ik een tweejarige opleiding tot veranderingsmeester gevolgd. Er zijn nog voldoende verrassingen over menselijk gedrag. Desondanks heb ik veel modellen en hulpmiddelen tot me kunnen nemen om verandering in te zetten en te kunnen borgen.

Mijn dagelijkse ervaring als manager in klantcontact laat me elke dag leren en wijzer worden. Deze kennis en ervaring wil ik graag delen. Mijn sterkste kernkwaliteit is mensen meenemen in wat ik geloof. Dat heb ik alleen kunnen leren door af en toe goed onderuit te gaan. Maar een fout is altijd een succes als je ervan leert.

Ik geloof in de kracht en de sterke kanten van een mens. Er is een juiste snaar die geraakt moet worden. Dit betekent dat je soms je veilige haven moet verlaten en een andere weg in moet slaan. Alleen dan kan je met de bewuste snaar een muziekstuk spelen. En als je echt doet waar je sterk in bent, heb je plezier.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen. Mensen die mij inspireren of mensen die ik kan inspireren. Stap uit uw comfortzone en neem contact met me op. Wat is er mooier dan een nieuwe gedachte met een medemens te delen.

Tot snel!